om-pareta_hero

Om Pareta

Højt service- og kvalitetsniveau samt viljen til at være en dygtig og professionel samarbejdspartner. Fokus på at levere kompetente medarbejdere til tiden - altid!

Virksomheden Pareta

Pareta er en tværfaglig bemandingsvirksomhed med fokus på netværket som det værdiskabende.

Vi har siden 2007 opbygget en fremtrædende position inden for bemandingsservice til det pædagogiske, sundhedsfaglige og psykiatriske område, og er i dag desuden landets største udbyder af fjernskrivning. Vores position er skabt ved et højt service- og kvalitetsniveau samt viljen til at være en dygtig og professionel samarbejdspartner.

Pareta er medlem af Dansk Industri (DI) og Vikarbranchen under DI Service. Paretas direktør, Jacob Kølle Christensen, sidder som næstformand i Vikarbranchen og har også en bestyrelsespost i DI Service. Jacob har, gennem sit bestyrelsesarbejde, i en årrække deltaget aktivt i DI’s indsatser for at professionalisere private leverandørers samarbejde med det offentlige, og for at sikre fair behandling af privatansatte vikarer og konsulenter i Danmark.

 

_Z8A1542_1

 

Navnet Pareta er inspireret af den italienske økonom og sociolog Vilfredo Pareto, der i 1900-tallet udviklede Pareto-princippet. Pareto-optimalitet er et ideal, som man stræber efter at opnå i økonomiske og sociale beslutninger, hvor man ønsker at maksimere det samlede velfærd i samfundet og alle involverede enkeltpersoner eller grupper og således skabe merværdi for alle parter.

Professionel samarbejdspartner

Mangeårige erfaring og ordnede forhold

Pareta er medlem af DI og er godkendt af Vikarbranchen og har tegnet overenskomst med SL på støtteområdet. Med 250.000 timers levering om året og indkøbsaftaler med flere kommuner har Pareta solid erfaring med større leveringer og samarbejder med indkøbsafdelinger og forvaltninger.

_Z8A0756

Kvalitet og kompetencer

Højt service- og kvalitetsniveau

Hos Pareta har vi fokus på at levere kvalitet og kompetente medarbejdere til tiden - altid!

Vi leverer de rette medarbejdere til tiden gennem effektive systemer for medarbejderlogistik, kompetencematch og dokumentation. Et af vores bærende principper er fokus på faglighed og effektivitet i hele servicekæden.

_Z8A0712

Referencer & Cases

IMG_3234

Cases

Paretas mål er at gøre en mærkbar, positiv forskel for alle de mennesker, vi arbejder sammen med. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører, når vi hver dag arbejder på at skabe en bedre trivsel for udsatte borgere, støtte vores kolleger og samfundet som helhed og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Her fortæller en håndfuld af vores kunder, hvordan de har oplevet vores indsats.

Forsidebillede

Referencer


“Pareta har leveret hele indsatsen fra A til Z omkring borgeren: bemanding, ledelse, dokumentation, statusbeskrivelse, VUM, samarbejde med fagpersoner, sagsbehandler og pårørende mv.”

Anni Danielsen, Job og Aktivitetscenter Vestegnen

Priser og Økonomi

Pareta giver jer en økonomisk fordel

En vikartime er ofte billigere end en overarbejdstime, og med vikarsamarbejde med Pareta får I altid en vikar med den rette faglighed. Pareta kan rådgive om, hvordan I kan bruge strategisk vikardækning til at sænke stressniveauet, styrke fagligheden og udnytte ressourcerne optimalt. Vi kan også tilbyde støtteindsatser og særforanstaltninger, der giver en bedre totaløkonomi på lang sigt, og hvor målet er at reducere støttebehovet for borgeren.

_Z8A1147 (1)

Gode ansættelsesvilkår

Et godt sted at arbejde

Pareta har en stærk tilstedeværelse i Københavnsområdet og Nordsjælland med mere end 500 medarbejdere.                                     Hos Pareta er vores medarbejdere vores største aktiv, og vi har derfor fokus på ordnede forhold for medarbejderne.

Vi er certificeret i forhold til overholdelse af overenskomster og etiske standarder gennem godkendelsesordningen i Vikarbranchen under DI Service.


Pareta er meget professionelle. Der er virkelig styr på det. Og de tager altid hensyn til dine ønsker.

Natalie Stjerne Gantzel, social- og sundhedsassisstentvikar

Følg os på Facebook og LinkedIn

Vi poster løbende jobs, nyheder og interessante historier på Facebook. Følg vores side og hold dig godt opdateret