Professionel samarbejdspartner

Pareta er en professionel leverandør af personaleløsninger til de pædagogiske og sundsfaglige områder. Vores mangeårige erfaring og høje faglighed på alle niveauer gør os i stand til hurtigt at levere de rette medarbejdere med et sikkert kompetencematch. Vi har en stor medarbejderbase i Københavnsområdet og Nordsjælland og kan levere hurtigt med kvalificerede medarbejdere. Vi har indkøbsaftaler med flere kommuner og leverer ca. 250.000 timer om året.

_Z8A1244

Solid erfaring og faglighed

Pareta har stor fokus på altid at levere dygtige medarbejder med de rigtige kompetencer til opgaven. Vi har solid erfaring og faglighed i alle virksomhedens niveauer og benytter veletablerede systemer inden for medarbejderlogistik, kompetencematch og dokumentation.

Ordnede forhold

Pareta er medlem af Dansk Industri (DI) og Vikarbranchen under DI Service. Vi har tegnet overenskomst med SL på støtteindsatsområdet og har desuden via DI tiltrådt en række overenskomster på serviceområdet. Pareta certificeres løbende i forhold til sin overholdelse af overenskomster og arbejdsmarkedsregler gennem Vikarbranchens godkendelsesordning.

Systematisk egenkontrol og kvalitetssikring

Vi har Danmarks førende bookingsystem, som i hænderne på vores erfarne bookere giver sikkerhed for, at der begås færrest mulige fejl. Hvis der alligevel sker fejl, opfanger vi dem i vores egenkontrol og minimerer gentagelser via vores grundige kvalitetssikring. Vi monitorerer opfyldelsen af vores servicekvalitetsmål, herunder at vi opfylder indsatsernes krav til medarbejderkompetencer, leveringssikkerhed og svartider mv. Det sker løbende, men også i en halvårlig cyklus med kontrolrapporter til vores kunder.