Navnet Pareta og vores vision

Pareta har taget sit navn fra den italienske økonom og sociolog Vilfredo Pareto. Paretas virksomhedsfilosofi bygger nemlig på idéen om Pareto-effektivitet, som handler om at opnå maksimal effektivitet, velstand og merværdi for alle.

_Z8A1244

 

Hos Pareta tror vi på, at det er muligt at skabe økonomisk vækst samtidig med, at vi tager hensyn til samfundets interesser og sikrer, at alle parter nyder godt af denne vækst. Vi tilbyder forskellige services, såsom vikarbemanding, pædagogisk støtte og rådgivning om effektivisering til det sociale og sundhedsfaglige område. Men vores fokus ligger ikke kun på at levere gode services til vores kunder.

Ansvar for medarbejder og kolleger

Vi vil også sikre en fair behandling af vores medarbejdere og tage hensyn til samfundets interesser. Vi sikrer lige løn for lige arbejde gennem kollektive overenskomster, og vi tror på at give vores medarbejdere mulighed for at udvikle deres færdigheder og vokse i virksomheden.

Samfundsansvar

Vi mener også, at virksomheder kan have en positiv indvirkning på samfundet ved at skabe job, støtte den offentlige økonomi og bidrage til socialt ansvarlige initiativer. Vores indsats strækker sig ud over at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder. Vi arbejder hver dag på at skabe en bedre trivsel for udsatte borgere og herigennem at reducere deres støttebehovet og i sidste ende det offentliges omkostninger.

Vi er stolte af det arbejde, vi udfører, og at vi fortsat forpligter os til at levere tjenester af høj kvalitet, støtte vores kolleger og samfundet som helhed og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Hos Pareta er Pareto-effektivitet ikke bare et fjernt økonomisk begreb, det er en praktisk måde at skabe en mere bæredygtig og retfærdig verden på.